Vrijblijvend adviesgesprek?

Plan een adviesgesprek

Overweeg je een Facelift?

Jouw huid is de belangrijkste basis voor jouw schoonheid. Straalt je huid, dan straal jij!

 • Europa’s meest toonaangevende chirurgen
 • In onze kliniek sta jij centraal
 • ISO kwaliteitskeurmerk gecertificeerd

De tijd stoppen kan niet, maar het effect op jouw uiterlijk wel.

De energie om verder te gaan en te stralen zit nog in jou, maar je huid ziet er ouder uit dan je je voelt. 

Je lijf heeft je gebracht tot waar je nu bent. Daar mag je dankbaar voor zijn. En hoe prachtig is het als je bij het ouder worden iets terugdoet voor jezelf, om je innerlijke spirit te accentueren?

Hoe goed je ook jezelf en jouw gezicht verzorgt, er komt een tijd dat jouw huid haar jeugdige elasticiteit verliest. Hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen wij je zeker helpen om de effecten van de tijd op jouw huid te vertragen en soms zelfs met een aantal jaren terug te draaien.

De mogelijkheden die wij als kliniek bieden om jouw gezicht te verjongen zijn uniek.
De specialisten van Essential Aesthetics helpen jou veilig die jeugdige, frisse uitstraling terug te geven met het behoud van jouw natuurlijke schoonheid. Je gezicht wordt niet ineens onherkenbaar veranderd. Je spiegelbeeld voelt nog vertrouwd. Dit kan middels een S-lift, MACS-lift of een face-halslift. Welke behandeling geeft jou het gewenste resultaat?

Meer lezen Minder tonen

Behandelingen facelift

De S-lift

Waarbij via een S-vormige incisie alleen de huid van de wang gelift wordt onder lokale verdoving. Dit wordt ook wel een mini-lift genoemd. Deze lift is geschikt voor mensen met milde tot middelmatige tekenen van veroudering.

De MACS-lift

MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension lift. Dit is de meest voorkomende facelift waarbij via dezelfde incisie als de S-lift de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel wordt meegenomen en gelift onder lokale verdoving. De hals wordt niet gelift. Deze lift is geschikt voor mensen met middelmatige tekenen van veroudering.

Face-halslift

Bij een face-halslift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en de hals gelift onder algehele narcose. Deze facelift wordt ook wel een volledige facelift of klassieke facelift genoemd en is geschikt voor mensen met ernstige tekenen van veroudering.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Herstel bij een facelift

Afhankelijk van de behandeling die wordt uitgevoerd wordt er een lokale of algehele verdoving toegepast. Je mag een paar uur na de ingreep alweer naar huis. Mogelijk zal de chirurg besluiten kleine drains in de wond achter te laten, die dan na 1 of 2 dagen weer worden verwijderd. Meestal krijg je voor 1 week een verband om het hoofd. Zo nodig zal je chirurg aanraden zo’n drukkend verband ook daarna nog langer om te houden. Dit verband mag wel worden afgedaan om te douchen en de haren te wassen, maar moet de eerste week verder continu worden gedragen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat van een facelift zichtbaar?

Gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar. Het is van belang je bewust te zijn van het feit dat er meerdere factoren zijn die bepalen hoe lang het effect van een facelift aanhoudt. Het eerste gebied dat een terugkerende laksheid van de huid laat zien is meestal het gebied onder de kin. Die kan losser worden binnen een aantal jaren nadat de ingreep heeft plaatsgevonden.

Is het mogelijk in termijnen te betalen?

Plastische chirurgie kan een dure ingreep zijn, die meestal niet wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Indien je een ingreep overweegt, maar geen eigen geld hebt om deze te kunnen betalen, is er wellicht de mogelijkheid om een lening af te sluiten.

Met het Essential Aesthetics finance plan kan dat. Je financieringsaanvraag wordt voorgelegd aan verschillende maatschappijen. Zo ben je altijd verzekerd van een passende offerte met een van de meest gunstige tarieven van Nederland.

Wat zijn de risico’s van deze behandeling?

Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. De plastisch chirurg kan je hier duidelijk over informeren. Je kunt de risico’s zo klein mogelijk maken door je aan de adviezen van de plastisch chirurg te houden en geen belangrijke medische informatie achter te houden. De meeste complicaties verdwijnen vanzelf. Wel is het goed om de plastisch chirurg te raadplegen als klachten aanhouden. De ervaring kan per persoon verschillen. Daarom kunnen wij resultaat niet garanderen.

Lees reviews van tevreden patiënten

Super klantvriendelijk

Na mijn 45ste verjaardag merkte ik dat je de hormonale veranderingen begon te zien in mijn gezicht. Het duurde een tijdje voor mij om het onder ogen te komen, omdat ook ik, zoals alle andere vrouwen, wenste om zo lang mogelijk mooi jong te blijven.

Anonieme gebruiker

Highly recommend this clinic

As an expat in The Hague, I found it difficult to let myself in the hands of a clinic. After quite some research, I found Essential Aesthetics. Immediately when I arrived, I felt the warm feeling of the team and the attention for details. The care

Angela

Zo gelukkig

Al een aantal jaren liep ik met een onzeker gevoel en de overweging om een Facelift te ondergaan, daar ik mij niet meer gelukkig voelde met mijn eigen gezicht en uitstraling. Omdat het zo een spannende beslissing en ingreep voor mij was, heb ik de

Adina

Klantenbeoordelingen 8.9/10 op

Over Essential Aesthetics

Essential Aesthetics is een kliniek die haar patiënten begeleidt bij het elegant ouder worden. Van binnen en buiten. Een kliniek die uitblinkt in kwaliteit en het geven van persoonlijke aandacht. Een team met toegang tot innovatieve technieken en internationale expertise en die erop gericht is de persoonlijke schoonheid van iedereen op een natuurlijke wijze te versterken. “Bij ons word je gezien en gehoord. Wij respecteren jouw wensen en jouw natuurlijke schoonheid en gebruiken de laatste innovaties om jou te helpen!”
Vrijblijvend adviesgesprek?

Plan een adviesgesprek

De 8 garanties wanneer je een afspraak maakt bij Essential Aesthetics

 • Goed genoeg is niet voor ons, excellentie is onze maatstaf.
 • Wij zien mensen, geen nummers. Onze experts zijn begaan met mensen vanuit het hart.
 • Met het wereldwijde erkende ISO – keurmerk werken wij volgens de hoogste norm, en staat betrouwbaarheid en kwaliteit binnen onze kliniek hoog in het vaandel.
 • Je krijgt begeleiding van gecertificeerde ervaringsdeskundige en chirurgen die in Nederland en het buitenland getraind zijn. Zij bieden hun kennis en kunde graag met de Nederlandse veiligheidsnormen aan.
 • Je bent in goede handen: Essential Aesthetics is lid van de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie). Onze specialisten zijn ook lid van internationale branche organisaties als : The American Society Plastic surgery Research Council; The International Society for Aesthetic and Plastic Surgery, ISAPS ; The American Society for Laser Medicine . Zo blijven zij up-to-date met de nieuwste technieken.
 • Bij ons draait alles om details. Je krijgt nooit alleen een behandeling, maar een duidelijk, vooraf opgesteld behandelplan, speciaal voor jou.
 • Wij hebben respect voor nouw natuurlijke schoonheid. Onze deskundige topchirurgen en ervaren artsen geven altijd eerlijk advies.
 • Ons Care Team werkt net als de experts met passie voor mensen. We staan vanaf het eerste contact klaar om jou te begeleiden tijdens je reis, 24/7 bereikbaar.

De gespecialiseerde artsen van Essential Aesthetics

Brindusa Gritu

Directrice

Met de achtergrond als advocate, is Brindusa de vrouw achter Essential Aesthetics. Haar motto: “Goed genoeg is niet voor ons. Excelleren is mijn norm”. Brindusa heeft de missie om mensen hun eigen potentie en innerlijke kracht te laten omarmen. Because you are Essential to us!

Luca Piombino

Italiaans plastisch chirurg

Luca Piombino is een hooggekwalificeerde Italiaanse chirurg die gespecialiseerd is in liposculpture, lipofilling, BBL en is uiterst getraind in Latijns-Amerikaanse innovatieve technieken. Dr. Piombino is in staat om lipofilling en liposuctie naar een hoger niveau te tillen.

Dr. Gabriel Jansen

Plastisch chirurg

Dr. Jansen staat klaar om samen te werken met internationale artsen. Dr. Jansen is gespecialiseerd in body contouring, borstvergrotingen met en zonder prothesen en in onderooglidcorrecties.

Dr. Xander Bakker

Plastisch chirurg

Dr. Xander Bakker is een Nederlandse plastisch chirurg die veel ervaring heeft opgedaan in Nederland. Xander Bakker is lid van de NVPC, NVEPC, IPRAS en ISAPS. Zijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, bilimplantaten, hybride techniek van bilimplantaten en lipofilling met eigen vet, borstcorrecties, facelifts en neuscorrecties.

Vragen over onze behandelingen?

Laat de specialisten van Essential Aesthetics je helpen met al je wensen en vragen.

Geboortedatum
Wil je een vrijblijvend adviesgesprek?

© 2019 Essential Aesthetics

Advies?

Plan een adviesgesprek